Grafisk design

Vi designer logo, identiteter og tryksager som skaber synlighed og genkendlighed for virksomheder. Vi kan levere fra idé til færdig tryksag, messeudstyr og reklameartikler.

UDVALGTE REFERENCER

Grafisk design, der er mere end flotte tryksager

Vi laver grafiske løsninger der får dine budskaber ud til kunderne

Vi starter en opgave med at have fokus på modtageren. Hvem er målgruppen og hvad er formålet med tryksag. Når nu den er i hænderne på modtageren hvad skal den formidle. Er det salg, at booke et møde eller henvisning til hjemmeside?

Når vi sammen har målet og budget på plads - så starter det sjove. Nu skal folderen designes med flot grafik, illustration og fotos så budskaberne får opmærksomhed. Vi tænker kreativt, ud af boksen og helt ud til modtageren og leverer flotte tryksager der virker.

Vordingborg Havn

"Polite Media har løst grafiske opgaver for Vordingborg Havn i flere år.

Vi er super glade for samarbejde og for den røde tråd i vores materialer, som skærper vores profil som en attraktiv er- hvervshavn."

Jan Jaap, direktør Vordingborg Havn.

Udvalgte grafisk design cases

Næstved Bykirke

Grafisk design

Prisspænd: 8.500 kr. - 15.500 kr.

Vordingborg Havn

Grafisk design

Prisspænd: 12.500 kr. - 18.000 kr.

Kriegers Flak Service Group

Hjemmeside | Grafisk design

Prisspænd: 16.000 kr. - 23.000 kr.

Et logo skal udtrykke virksomheden og det skal fungere på alle materialer og medier. Logo skal være let at læse og så skal det forbinde kunder med virksomheden. Det skal være nemt at huske og så skal det fungere i både småt og stort

Redesign af logo er en opdatering af et logo så det får et moderne udtryk der præsenterer virksomheden fra den bedste side. Logoet vil have rødder i det gamle logo, men med et nyt og skarpere udtryk.

Logoet bruges på alle materialer og alle medier og det skal forbinde kunderne med virksomheden. Når man ser logoet skal man tænke på virksomheden. Logo skal give en positivt indtryk af virksomheden.

Logo design er en stor del af en virksomheds visuelle identitet. Hvis logoet er godt så kan man udarbejde en godt visuel identitet. Identitet er det så viser hvem virksomheden er. Det er det som adskiller virksomheden fra andre i samme branche.

Du får logoet udleveret i forskellige formater som er tilpasset både tryk og online brug. Du får det i forskellige farvekoder klar til brug. Du får vist brug af farver og brug af typografi.

Vi tilbyder også at udarbejde en design manual, en komplet visuel identitet med brug af logo, grafisk elementer og skabeloner til materialer.

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller ønsker en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe resultater for din virksomhed med hjemmeside, video eller grafisk design?

Beskriv din opgave nedenfor, så vender vi tilbage med en vurdering og et tilbud inden 24 timer.