Hjemmesider

Jeg laver skræddersyede hjemmesider med fokus på troværdighed, brugerrejse, gode oplevelser for dine kunder og ikke mindst, resultater.

Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk, men en flot og professionel hjemmeside.

UDVALGTE REFERENCER

Din hjemmeside er det første dine online kunder ser

En professionel hjemmeside giver et godt førstehåndsindtryk.

En hjemmeside skal ikke bare se godt ud, men også skabe en god brugerrejse. En god brugerrejse efterlader kunden med en klar ide om hvad din virksomhed laver, og hvad du vil have dem til.

Jeg bygger hjemmesiden ud fra din virksomheds mål, og skaber gode visuelle oplevelser for kunden. De gode oplevelser, giver gode resultater.

"Jeg har samarbejdet med Polite Media omkring min nye hjemmeside, jonasgarde.dk. Kasper er super dygtig, og var god til, at tage mig med i processen så jeg altid forstod hvad der foregik. Alt i alt en stor anbefaling herfra, hvis man gerne vil have en flot og professionel hjemmeside."

Jonas Garde, personlig træner.

Udvalgte cases

Se alle cases

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på en hjemmeside, er som prisen på et hus. Det kommer an på hvad huset skal indeholde og hvor stort det skal være.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, så giver jeg et godt tilbud.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Hele processen tager typisk 3-5 uger, fra start til hjemmesiden går live. Så snart den første rate er betalt, går jeg i gang med at designe en grafisk prototype. Herefter bliver prototypen rettet ud fra jeres feedback og ønsker, og så begynder kodningen af hjemmesiden.

Hvad med tekster og billeder?

Billeder og tekster er meget vigtigt for at give den gode oplevelse. Jeg samarbejder med dygtige fotografer og en tekstforfatter, som kan lave noget skarpt materiale til jer.

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål, eller ønsker en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan skabe resultater for din virksomhed med hjemmeside, video eller grafisk design?

Beskriv din opgave nedenfor, så vender jeg tilbage med en vurdering og et tilbud inden 24 timer.