Om Polite Media

Kasper Lundby Jørgensen

Videoproducent og webdesigner

Mange siger, at de er drevet af deres passion. Jeg er ikke bare drevet af den. Jeg lever og ånder for det jeg gør. Da jeg var lille ønskede jeg mig ikke andet end kontorartikler. Som 6 årig fik jeg min første mappe til at tage med til møder. Mappen har jeg stadig i dag, og den følger med mig ud til alle mine møder.

Min interesse for video startede allerede i en tidlig alder af 13 år. Nu 9 år senere, har jeg lavet langt over 350 videoer der samlet er blevet vist flere millioner gange.

Nogle år efter blev jeg samtidig interesseret i at bygge hjemmesider. Det resulterede i, at jeg uddannede mig som Multimediedesigner og kan derfor kode flotte hjemmesider helt fra bunden.

René Lundby Jørgensen

Grafisk designer med krøllede idéer

Jeg har altid tegnet og malet og det blev så min adgangsbillet til Design Skolen i Kolding, hvor jeg er uddannet grafisk designer. 3 år på linjen for Grafisk Design og 2 år på institut for visuel kommunikation.

Jeg har arbejdet med grafisk design og markedsføring i over 20 år. Jeg brænder for at designe logoer og visuelle identiteter men har også en stor interesse i kunst. Jeg tegner og maler stadig og giver den fuld gas med pensler og farve i fritiden.

Uanset opgaven, så prøver jeg at tænke ud af boksen og finde kreative løsninger til kunderne.

Stemningsbilleder

Forståelse er fundamentet for ethvert godt samarbejde. Og det gode samarbejde er det bedste.