Om Polite Media

Jeg går ekstremt op i det gode samarbejde. Essensen af min forretning er at skabe gode oplevelser, for mine kunder og mine kunders kunder.

Derfor har jeg kun en håndfuld aktive opgaver af gangen, så jeg kan sikre høj kvalitet i mine ydelser.

OMTALT HOS

Kasper Lundby fra Polite Media

Jeg går op i den gode oplevelse

Derfor får du et meget ærligt samarbejde

Du ejer 100% produktet

Mange er ikke klar over, at når de køber en hjemmeside, så er det faktisk ikke køberen der ejer den. Det er designeren. Derfor opstår der ofte misforståelser og flere virksomheder finder sig selv i en omgang bondefangeri.

Jeg synes, at det er fjollet, at man ikke selv ejer det produkt man betaler for. Derfor giver jeg dig 100% ejerskab over copyrights på mine ydelser.

Så når ydelsen er købt og betalt, så er den din.

Ærlighed frem for enighed

Jeg vil altid give dig min ærlige mening og vejledning. Også hvis den strider imod dine synspunkter.

På den måde er du sikker på, at jeg vil rådgive dig efter min bedste erfaring, med fokus på det bedste resultat, og ikke bare taler dig for munden og erklærer mig enig i det du vil høre.

Ærlighed er en stor faktor i min forretning. Det er grunden til, at jeg er Polite Media.

“Kasper producerede en præsentationsvideo om mit virke som billedkunstner. Uden forhåndskundskab til kunstens verden kom han hurtigt ind til kernen.

Han er professionel, behagelig og går den lige vej efter et godt resultat. Et resultat som jeg fuldt ud er tilfreds med.”

Bo Henriksen

Billedkunstner, Henrixen

“Kasper producerede en række små videoer, som bl.a blev brugt af både Guldborgsund Kommune, TV Øst og DGI.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Kasper, der selv var med til at finde gode og kreative løsninger”

Helle Bertram

Chefkonsulent, Guldborgsund Kommune

Nogle af mine store fordele

Polite Media består af mig, Kasper Lundby. Jeg designer og bygger hjemmesider, planlægger og producerer videoer af alle slags, og laver annoncer til sociale medier.

Jeg sætter en ære i at levere et godt produkt. For mig er fokus på den gode oplevelse, og den bedste oplevelse skabes gennem god kommunikation og høj kvalitet.

At jeg, til dagligt, kun er én person i virksomheden, ser jeg som en stor fordel. Jeg går meget op i, kun at have en lille håndfuld opgaver ad gangen, for at sikre, at kunne levere og løse opgaverne i den bedste kvalitet.

I de tilfælde, jeg støder på en opgave jeg ikke kan løse alene, har jeg nogle fantastiske samarbejdspartnere inde for fotografi (Fotograf Jonas Bonde), grafisk design (René Jørgensen fra Tegn Design), sociale medier (influencer Mads Marius og kollega Mads Ellekær fra Me-Marketing).

Jeg er uddannet Multimediedesigner fra Zealand, hvor jeg hvert år kommer tilbage på skolen og underviser studerende i videoredigering.

 

Kasper Lundby fra Polite Media

Skal vi tage en snak?

Uanset om det er videoproduktion, hjemmeside eller annoncering, så er jeg altid frisk på en uforpligtende snak!

Giv mig et kald, eller brug formularen nedenunder.