Om Polite Media

Kasper Lundby

Videoproducent og webdesigner

Mange siger, at de er drevet af deres passion. Jeg er ikke bare drevet af den. Jeg lever og ånder for det jeg gør. Da jeg var lille ønskede jeg mig ikke andet end kontorartikler. Som 6 årig fik jeg min første mappe til at tage med til møder. Mappen har jeg stadig i dag, og den følger med mig ud til alle mine møder.

Min interesse for video startede allerede i en tidlig alder af 13 år. Nu 9 år senere, har jeg lavet over 350 videoer der er blevet vist mere end 2.2 mio. gange. At stå foran kameraet kan være svært. Jeg startede selv foran kameraet, da jeg som 13 årig begyndte at lave YouTube videoer, og efterhånden begyndte jeg at stå mere bagved kameraet, da min interesse for teknik er blev større end lysten til at stå foran kameraet.

Jeg har altid været teknisk interesseret. Jeg var den i skolen folk altid kom til for at få hjælp til at få deres teknik til at virke. Gennem min interesse for teknik, begyndte jeg at interesserer mig for hjemmesider og efter kort tid fandt jeg ud af, at hjemmesider og videoer er rigtig gode værktøjer til at skabe opmærksomhed.

Og det har så ført mig til i dag hvor jeg har samarbejdet med forskellige service virksomheder, alt fra foredragsholdere, dyreparker, uddannelsessteder og personlige trænere.

Stemningsbilleder

Forståelse er fundamentet for ethvert godt samarbejde. Og det gode samarbejde er det bedste.