Videoproduktion

Video er den hurtigste måde at give et godt førstehåndsindtryk og får dine kunder til at komme ind under huden på din virksomhed og dit produkt.

Jeg laver videoer til hjemmesider og sociale medier, som dine kunder vil bemærke og sent glemme.

UDVALGTE REFERENCER

Hvordan bliver man set?

Video er en af de mest effektive måder at fortælle de gode historier på.

Video skaber rigtig gode oplevelser for dine kunder, da video giver mulighed for at sætte ansigt og stemme på dit produkt, hvilket skaber troværdighed og giver dine kunder en følelse af at komme tættere på din virksomhed.

At lave videoer handler om at fortælle historier. Om det er om et produkt, en virksomhed eller noget helt tredje, så er der altid en historie at fortælle. Og en god historie, laver gode videoer, som giver gode oplevelser, der giver gode resultater. Det lyder godt, ikke?

"Har i forbindelse med Folkeskoleprojektet arbejdet sammen med Kasper omkring en stor videoproduktion. Et helt igennem professionelt samarbejde, hvor Kasper har vist sit talent for at optage og senere klippe filmene, så de kommer til at fremstå skarpe og med fokus på de vigtige budskaber."

Gitte Pedersen, Projektleder ZBC.

Udvalgte cases

Se alle cases

Hvad koster en video?

Prisen på en video afhænger meget af omfanget af videoen. Skal der f.eks. bruges statister? Er optagelsen én eller flere dage?

Der er mange faktorer der spiller ind, men typisk ligger prisen for én enkelt video et sted mellem 3.700 kr. eks. moms, og 21.000 kr. eks. moms.

Men det at lave video er ofte en åben proces, hvor det handler om at være kreativ indefor de rammer man har. Jeg har derfor dit budget for øje når jeg planlægger, så der ikke kommer overraskende udgifter.

Hvorfor er video vigtigt?

Video er en meget effektiv måde at komme ud med sine budskaber. Der er store fordele i at bruge video på i sin kommunikation, særligt fordi medier som Facebook og Google sætter indhold som er video højere end tekst og video.

Det betyder altså, at sandsynigheden for at blive set og hørt er langt større end med billeder og tekst.

Hvad er proceduren?

Proceduren er for produktionen kommer naturligvis an på hvilken type video der er tale om. Men generelt er processen forholdsvis simpel.

Vi tager et opstartsmøde hvor vi finder ud af hvilken type video der skal laves, hvordan den skal udformes og hvem der er målgruppen.

Derefter begynder optagelserne og materialet bliver klippet sammen til et færdigt udkast.

Efter evt. rettelser, står vi tilbage med et færdigt produkt, som er klar til at blive set.